Moderné manželské postele z masívu

07. 10. 2021 | 11:10

Pri zariaďovaní spálne sa stretnete s veľkým množstvom výberu manželskej postele. Do popredia sa čoraz viac dostávajú postele z masívneho dreva, ktoré poskytnú nadštandardný komfort pri spaní a poobednom oddychu.

Materiál, z ktorého sú práve tieto masívne manželské postele vyrobené je borovica, buk a dub. Tie sú významné pre svoje upokojujúce účinky, antistatické vlastnosti, pevnosť a dlhú životnosť. V kombinácií s kvalitným matracom si zaručíte pohodlné spanie a nekonečne dobrý pocit zregenerovania.

Manželské postele 180x200 cm s úložným priestorom, sú perfektným kusom nábytku do menších spální. Úložný priestor sa nachádza vo forme zásuvky, alebo pod roštom, ktorý sa ľahko otvára. Môžete ho tak využiť na uskladnenie posteľnej bielizne a perín. Hitom sa stávajú aj manželské čalúnené postele 200x200 cm, ktoré okrem kvalitného spánku aj vyzerajú perfektne.

Čalúnené čelo dodá spálni atraktívny vzhľad a zákazníkovi poskytne pohodlnú, mäkkú opierku pri čítaní knihy a sledovaní TV. Vysoká manželská posteľ z masívu, je zas obľúbenou pre starších ľudí a ľudí s problémami chrbtice. Z takejto postele sa výborne vstáva a pohodlne sa do nej sadá. Manželské postele s baldachýnom očaria najmä milovníkov atypického nábytku a súkromia. V nej budete mať podľa štúdií najkvalitnejší spánok. Ten zabezpečí práve baldachýn, ktorí vás ochráni pred hlukom a hmyzom.

Drevené manželské postele 160x200, 180x200 a postele z masívu 200x200, ocenia všetci milovníci kvality. Dajú sa ľahko zladiť s ďalším nábytkom, aj tým, ktorý už doma máte. Masívne postele zapadnú do každého interiéru. Vybrať si môžete aj manželské postele v škandinávskom a rustikálnom štýle. No prídu si na svoje aj zástancovia klasiky či moderného dizajnu.

Vyberte si posteľ na mieru online bez toho, aby ste museli navštevovať showroom. Pokiaľ si však chcete materiál ohmatať, tak niektoré e-shopy (napr. drevko) radi pošlú vzorkovník farieb aj dreva.

Autor: Števo Mačák