Nábytok na mieru - pre náročných aj do atypických priestorov

20. 02. 2019 | 07:02

Čo by bol dom či byt bez nábytku? Len prázdny priestor! Nábytok je neoddeliteľnou súčasťou bývania. Vybrať taký, s ktorým budete spokojný, je niekedy ťažké. Rozhoduje priestor, ktorý je niekedy sitesnený alebo atypický, prípadne naše predstavy, do ktorých sa výrobcovia nábytku nie a nie trafiť.

O výhodách nábytku na mieru sa toho popísalo už veľa, a to nie náhodou. Je totiž pravdou, že si pomocou neho môžete splniť sny o jedinečnom dizajne, dodať originalitu každému detailu a prispôsobiť všetko presne vášmu priestoru. Dôležité je však aj to, ako je nábytok vyrobený. Je to často proces výroby, na ktorom veľmi záleží. Touto cestou vás vie previesť len kvalitný stolár, či interiérové štúdio, ktoré vyrába aj nábytok na mieru.

 

Zverte svoj sen odborníkom

Ak čítate tento článok, pravdepodobne už uvažujete o nábytku na mieru. Samotná výroba nábytku na mieru je závažným krokom v celom procese. Nestačí mať len dobrý návrh, ten ešte treba dať vyrobiť odborníkom, ktorí odvedú kvalitnú prácu do posledného detailu. Väčšinou je to vtedy, ak svoju prácu naozaj milujú a sú špičkov v odbore. V interiérovom štúdiu WSD sa toto podarilo zlúčiť. Skvelý tím, kde je každý kúsok skladačky, vám pomôže od alfy až po omegu, čo sa vytúženého interiéru týka.

Nábytok vyrábajú zruční stolári na pokrokových, počítačom riadených obrábacích strojoch. Takto vedia dosiahnúť vysokú kvality a presnosť pri opracovaní materiálov. Tie sú starostlivo vyberané od popredných dodávateľov.

 

Vy budete súčasťou celého procesu

Výroba nábytku na mieru je zaujímavá v tom, že vám poskytuje možnosť vstúpiť do procesu so všetkými vašimi požiadavkami. Takúto možnosť pri sériovom nábytku nemáte. Spolu s WSD zvládnete celý proces a navyše to bude i radostná skúsenosť. Môžete prispôsobiť tvary vášmu priestoru. Už sa nemusíte báť, že sa nábytok nezmestí tam, kde ste ho plánovali umiestniť. Strach z toho, že nábytok nevypĺňa priestor dostatočne, zmizne tiež.

 

Wood style design

Drevo je ako stvorené na experimentovanie. Krásne na pohľad, vôňu i dotyk, a navyše je trvanlivé. Môžete ho dostať v tmavých a svetlých odtieňoch a vytvarovať z neho kúsky, na ktoré už nikdy nezabudnete. Vyberte si štýl, aký sa vám páči. Ste zástancom vintage štýlu, potrpíte si na rustikálnych kúskoch alebo uprednostňujete minimalizmus? Drevo je ako neokresaná socha, ktorá čaká, kým mu vdýchnete svoje túžby. Predstavte si, aká to bude radosť, keď sa dotknete nábytku, ktorý ste predtým mali iba vo svojich snoch.

 

Drevo do každej izby

WSD vám okrem nábytku na mieru pomôže zrealizovať kuchyňu, detskú izbu, dvere či schody. Na mieru si môžete nechať zostrojiť vstavané skrine alebo dokonca celý interiér. Váš ideálny domov čaká, kým ho dostanete zo srdca do reality.

Autor: vivantina vivantina