Textil pre gastro

26. 06. 2017 | 11:06

Založili ste reštauráciu, fastfood či bistro a chcete sa odlišovať od konkurencie? Mať jedinečnú tvár, neprehliadnuteľnú na okolitom trhu? Najlepšou cestou je predovšetkým dobrá kuchyňa a ochotný personál, nemenej dôležitou stránkou je tiež prostredie, v ktorom jedlo podávate a medzi iným aj pracovný odev personálu. Ako ho však získať v dobrej kvalite a peknom designe?

Ako sa vyznať v ponukách na trhu? A ako získať na jednom mieste, čo najširšie spektrum možností?
Košická firma Shevimpex bola založená v r. 1993 a je teda rokmi overenou výrobnou ako aj reklamnou a obchodnou spoločnosťou, ktorá si našla svojich zákazníkov na Slovensku aj v zahraničí.

V rámci svojej textilnej výroby ponúka práve textil pre gastronomické zariadenia, ako aj pre domáce použitie či prípadne ako darček pre obchodných partnerov či stálych zákazníkov. Jej textilné produkty sú širokej škály – chňapky, zástery pre barmanov i kuchárov, kuchynské prestierania a obrusy, kuchárske čiapky, podbradníky alebo sedáky na stoličky. Všetky výrobky sú z kvalitných prírodných materiálov, prípadne zo špeciálnych materiálov zabezpečujúcich komfort pri ich používaní. Chňapky sú napríklad v dotykovej časti opatrené látkou s ohňuvzdorným hliníkovým náterom, takisto podbradníky majú praktickú omyvateľnú vrstvu.

Na želanie zákazníka je možné textil vyrobiť v logotypovej farbe, pričom škála farebnosti je mimoriadne široká. Výrobok vám priamo v Shevimpexe opatria logom firmy či iným označením. Logo sa spracováva sieťotlačou alebo výšivkou, všetko záleží na vašej voľbe. Ako vidíte, možností je pomerne veľa. Pre svoj obslužný personál tak reštauračné a gastronomické zariadenia získajú jedinečnú identitu podľa vlastných predstáv.

Výrobky poslúžia aj ako reklamné predmety a pomôžu tak dostať vašu reštauráciu do povedomia obchodných partnerov alebo potencionálnych zákazníkov. A v neposlednom rade sa s textilom od Shevimpexu bude vášmu personálu dobre pracovať.

Autor: Editor Anka